Workshop

Proactief solliciteren (deel 2)

dinsdag
18 juli
2017
09:30 - 12:00
Tennispark De Delftse Hout
Laantje van Levenslust 2
2616 AB Delft

Wat houdt proactief solliciteren in? Wanneer ben je reactief? En wat kan jij positief beïnvloeden?. Wil jij het antwoord weten? Kom  dan naar de workshop” Procactief solliciteren deel 2″.

In deze workshop:

  • worden de begrippen proactief en reactief grondig uitgelegd.
  • wordt er geoefend met een sollicitatie casus.
  • is er ruimte om te improviseren zodat je de begrippen op jezelf leert toepassen.

De workshop is een vervolg op de workshop die al eerder is gegeven, uitgaande van de theorie gebaseerd op “The 7 Habits of Highly Effective People” van Stephen Covey . De deelnemers wilden graag een vervolg waarin dieper op het sollicitatie gebeuren wordt ingegaan. Je kan deze workshop ook volgen zonder de voorafgaande workshop te hebben gevolgd.

Over de trainer
Kavita werkt al ruim vijf jaar als zelfstandige coach en trainer op gebied van persoonlijk leiderschap en communicatieve vaardigheden. Haar talent is om complex informatie om te zetten naar begrijpbare taal. In elke workshop weet zij jou weer in je kracht te zetten. Wil je dit ook eens ervaren? Schuif dan aan!

Praktische info
We beginnen om 9:30 uur. Je bent vanaf 9:15 uur welkom. Consumpties zijn voor eigen rekening. Tennispark de Delftse Hout is zowel met openbaar vervoer en auto (gratis parkeren) goed bereikbaar.

K.M. Parsan Coaching en Training
Spreker