fbpx
Workshop

Powershoot: Workshop en Professionele Fotoshoot

donderdag
12 september
2019
09:00 - 11:30
FizzionParc
Oak Building
Oude Apeldoornseweg 41-45
7333NR Apeldoorn

Je LinkedIn profiel en je cv zijn zaken die steeds veranderen in je zoektocht naar die ene leuke baan. Wat niet steeds verandert is je foto.

Wat dus op beiden niet mag ontbreken is een goede professionele foto! Een foto die laat zien wie jij bent en uitstraalt waar jij voor staat. Tijdens dit event geeft fotografe Petra van Vliet je tips en trucs om zelfverzekerd en zonder angst voor de camera te staan, dus ontspannen op de foto te gaan. Uiteraard krijg je de gelegenheid om door Petra een mooie foto van jezelf te laten maken.
Houd ’s ochtends rekening met wat je aantrekt: zorg dat je iets aan hebt waar je je comfortabel in voelt en wat je naar een sollicitatie ook zou dragen. Maar vooral, let erop dat je een kleur aanhebt die je heel goed staat. Een kleur waar je huidtint goed in uit komt en waar je ogen helder van worden. Dit is erg belangrijk bij het maken van een goede foto.

Petra is bedenker van de Powershoot en oprichter/eigenaar van de Powershoot Academy.
Door haar werk als fotograaf kwam ze erachter dat de meeste mensen het erg lastig vinden om gefotografeerd te worden en heeft hier vervolgens veel onderzoek naar gedaan waarom dat zo is.
Naast fotograferen geeft Petra al sinds 2005 workshops fotografie voor beginners. De eerste jaren deed ze dat tijdens een wandeling in de Amsterdamse Jordaan. Sinds 2016 geeft ze de fotografie trainingen alleen nog maar online. Ook geeft ze trainingen en teambuildingsessies waarbij de Powershoot de basis is en leidt ze coaches en hulpverleners op om fotografie toe te passen in hun dagelijkse werk.

Door al deze trainingen heeft ze naast haar passie voor fotografie eigenlijk nog een grotere passie in zichzelf ontdekt, het lesgeven. Petra heeft het talent om ingewikkelde materie simpel te verwoorden. Hierdoor zijn inmiddels duizenden mensen een stuk zelfverzekerder voor de camera, maar ook achter de camera.

 

Praktische informatie

  • Vanaf 8.45 uur ben je welkom in Oak Building. Er is ruimte om te parkeren op P1 en P2, gelieve niet op het gras of aan de kant te parkeren
  • De workshop vindt plaats in zaal ’Roots”
  • Uitgebreid assortiment aan catering (op eigen rekening) is aanwezig in de lounge
  • Uiteraard is er voldoende tijd om te netwerken.

    ——————————————————————————————————————————————-
    DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ of kijk hier voor meer informatie. Of spreek eventmanager Daphne aan tijdens het event.

Event manager
Spreker