fbpx
Partner event

+POWER run!

woensdag
25 mei
2016
09:30 - 13:00
Randstad
Grote Markt 22

+POWER run

Ben jij 50+ en wil jij laten zien dat 50+ staat voor betrokken, evenwichtig, energiek, ervaren en wilskracht? Loop dan met ons mee tijdens de 5 km +POWER run in Den Haag op woensdagochtend 25 mei 2016. Meld je vandaag nog gratis aan en geef jarenlange ervaring, kennis en kunde een gezicht tijdens de +POWER run! Lees meer informatie over het evenement

50-plussers komen moeilijk aan het werk op de huidige arbeidsmarkt. De werkloosheid onder hen is hoog. Wanneer je tegenwoordig de 50 passeert, lijkt het alsof je buitenspel staat. De houding van onze maatschappij ten aanzien van 50-plussers en werk moet veranderen. Help mee aandacht te vragen voor het onbenut potentieel onder 50-plussers in Nederland en ren met ons mee tijdens de +POWER run in Den Haag. Meld je aan!

We hebben een beperkt aantal plekken beschikbaar. Na je aanmelding laten wij je snel weten of je erbij kunt zijn.

 

Vind hier alle informatie over de +POWER run op woensdag 25 mei 2016 in Den Haag. Met de run lopen enthousiaste 50-plussers mee, inclusief politici, bekende Nederlanders en werkgevers die 50+ een warm hart toedragen. Jouw ‘POWER’ hebben we nodig om hier een groot succes van te maken.

Datum                         woensdag 25 mei 2016
Waar                           Den Haag
Locatie                        Randstad vestiging: Grote Markt 22, Den Haag
Ontvangst                   09.30 uur
Gezamenlijk vertrek    10.30 uur richting start run
Warming up                11.10 uur  onder leiding van Carlos Lens
Start run                      11.30 uur
Afstand                        5 kilometer

Iedere hardloper ontvangt van ons een t-shirt in de maat die hij of zij heeft doorgegeven. Deze kan tijdens de ontvangst op 25 mei, samen met het startnummer, worden opgehaald bij de Randstad vestiging op de Grote Markt 22 in Den Haag. Hier is ook gelegenheid tot omkleden voor en na de wedstrijd. Tevens kun je hier jouw persoonlijke spullen beheerd achterlaten.

het programma

De +POWER run is bedoeld als statement. We willen hiermee het juiste beeld van vitale 50-plussers laten zien en vragen we aandacht voor de gemiste kansen wanneer we 50-plussers langs de kant laten staan. Op 25 mei 2016 lopen 50-plussers: ambassadeurs, werkzoekenden en werkgevers zij aan zij. Via de run geven we jarenlange ervaring, kennis en kunde een gezicht via de lopers. De deelnemers staan symbool voor de mensen die staan te trappelen om de arbeidsmarkt een boost te geven.

Het parcours leidt de lopers door de stad Den Haag, langs het Malieveld en door het Haagse Bos. En natuurlijk kun je je eigen supporters vragen om je aan te moedigen langs de route!

routebeschrijving en parkeren

We verwachten een groot aantal deelnemers en toeschouwers. We raden aan om met het openbaar vervoer te reizen indien mogelijk. Parkeren in Den Haag kan in de Q-park parkeergarages op de Lutherse Burgwal 25 of de Kalvermarkt 326. Let op: dit is betaald parkeren.

inschrijven?

Ben je 50+ en ren je graag met ons mee? Ben je van mening dat de houding ten opzichte van 50+ en werk moet veranderen? Kom dan in beweging en meld je aan voor de +POWER run op 25 mei in Den Haag!

Aanmelden via: https://www.randstad.nl/werknemers/worden-wie-je-bent/pluspower-run