fbpx
Workshop

Plezier beleven aan soul-liciteren

woensdag
16 januari
2019
13:30 - 16:00
Restaurant De Jonge Haan
Schuin tegenover de Bibliotheek Hilversum
's-Gravelandseweg 62
1217 ET Hilversum

Sollicitatiegesprekken… Wie vind ze niet lastig en spannend? Weet dan dat het heel anders kan. Dat je met vertrouwen en zelfs met plezier naar een sollicitatiegesprek uitkijkt. En dat zorgt er weer voor dat je veel makkelijker dé sollicitatiebrief schrijft. Hoe dan? Via hart en ziel soul-liciteren! Je gaat daarbij uit van je eigen kracht. Jouw geheime wapen is jouw unieke ik en jouw authenticiteit. Loopbaancoach Stefan Kool van het gelijknamige bedrijf ‘Koolsultancy’ leert je hoe je dat inzet als strategie. Daarbij ben je jezelf en blijf je jezelf. Niet minder belangrijk: je gaat het (sollicitatie)gesprek aan op basis van gelijkwaardigheid. De werkgever zoekt namelijk iemand en jij komt wat brengen. De switch maken naar soul-liciteren leidt tot meer zelfverzekerdheid. Wil jij ook geïnspireerd worden door te experimenteren met dichterbij jezelf blijven? Schrijf je dan gelijk in! Want er is plek voor maximaal veertien deelnemers. De huiswerkopdracht is om alvast voor jezelf in kaart te brengen wat jouw sterke eigenschappen zijn en wat de prestaties zijn waarop jij trots bent. Dat is namelijk de opmaat om met soul-licitatiegesprekken aan de slag te gaan tijdens deze workshop. Kijk voor meer info op https://koolsultancy.nl/sollicitatieadvies/

Praktische informatie

  • Je bent woensdagmiddag 16 januari van harte welkom voor dit event bij Café De Jonge Haan in Hilversum. De inloop begint vanaf 13.00 uur. Het event zelf start om 13.30 uur en eindigt rond 16.00 uur.
  • Café De Jonge Haan beschikt over een gratis parkeerterrein. Te voet is het circa tien minuten lopen vanaf Hilversum Centraal. Even voor de weet: we zitten in een sfeervolle zaal op de eerste etage.
  • Voor slechts € 4,50 kunnen we volop gebruik maken van koffie, thee én frisdrank. Dit bedrag wordt overigens gelijk geïnd bij binnenkomst door de eventmanager. Het is fijn als iedereen die € 4,50 handje contantje bij zich heeft.

DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ voor verdere informatie. Of spreek eventmanager Tom aan tijdens het event.

Koolsultancy
Spreker