fbpx
Workshop

Pitchen als TED

woensdag
22 mei
2019
13:30 - 16:30
DTB (Delftse Tennis Bond)
Tennispark
Van Rossemweg 3
2614 WT Delft

Pitchen, daar zijn we eigenlijk meer mee bezig dan we ons realiseren. Is het niet voor die ene leuke baan, dan is het wel voor die uitdagende opdracht, dat geniale idee of het mooie verhaal dat je graag wilt delen. Voor welk doel het ook is, het is en blijft jouw unieke verhaal en dat wil je toch op een zo goed mogelijke manier vertellen?

In deze workshop ga je leren hoe je jouw verhaal kunt presenteren zodat het ook daadwerkelijk blijft hangen bij de luisteraar. Daarbij maken we gebruik van technieken die ook TED-sprekers gebruiken. Wat aan bod komt:

  • Je Idea Worth Spreading/kernboodschap
  • Krachtige verhaalelementen
  • Een overtuigende en boeiende verhaalopbouw
  • Je verhaal overtuigend en boeiend presenteren

Aan de hand van oefeningen ga je jouw idee of verhaal in duo’s voorbereiden en individueel presenteren. Vooraf krijg je een huiswerkopdracht. Deze middag wordt begeleid door performer coach Toine Andernach.

Toine Andernach is een ervaren en gedreven performer coach. Sinds de jaren ’90 heeft hij honderden professionals getraind en gecoacht, zowel in didactische- als in presentatievaardigheden. Sinds de eerste editie in 2011 heeft Toine tientallen performers van TEDxDelft geholpen om het optreden van hun leven te geven.
Toine’s coachingstijl is informeel, met humor en altijd gericht op een optimaal eindresultaat. Toine heeft een scherp oog voor de kernboodschap van je presentatie.

Deze workshop biedt plaats aan 8 deelnemers, zodat er voldoende tijd is voor ieder individu. Dus als je jezelf wilt verbeteren in presenteren, schrijf je dan snel in.

Praktische informatie:
Inloop is vanaf 13.00 uur, we starten de workshop om 13.30 uur.
Voor de start en na afloop (rond 16.30 uur) is er gelegenheid tot netwerken.
We zijn te gast bij DTB (Delftse Tennis Bond). Hier kun je gratis parkeren.
De locatie ligt in een woonwijk, check van tevoren goed de routebeschrijving die je toegestuurd krijgt na aanmelding.
Consumpties zijn voor eigen rekening.

——————————————————————————————————–
DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ of kijk hier voor meer informatie. Of spreek eventmanager Magda aan tijdens het event.

Performer Coaching
Spreker