fbpx
Workshop

Personal Branding

donderdag
12 juli
2018
09:30 - 12:00
Grand Hotel Amstelveen
Bovenkerkerweg 81
1187 XC Amstelveen

Personal branding is jezelf zien als krachtig merk. Het vinden van jouw kracht: wat maakt je uniek en wat jou onderscheidt van anderen. Wanneer je inzicht hebt in jouw talenten en passie kun je dit ook laten zien als je in gesprek bent met een werkgever en/of tijdens een netwerkgesprek. Om een goed verhaal te hebben is zelfkennis erg belangrijk.

Tijdens deze workshop neemt Hans Slobbe ons mee in de wereld van recruitment / headhunting. In slechts 9 seconden wordt je cv beoordeeld en bepaald de recruiter of je uitgenodigd wordt voor een sollicitatiegesprek. Daarom is het van belang dat je een goed en onderscheidend cv hebt, maar ook een duidelijk verhaal. Wie ben jij nu werkelijk en hoe val je op in de grijze massa.
Hans gaat een aantal voorbeelden bespreken wat je wel en niet moet doen (het opstellen van een goed cv) en geeft uitleg over een goede pitch. Wat is de functie van een goede pitch op je cv en waar moet deze aan voldoen.

Hans Slobbe is Senior Consultant bij BLG Executive search en heeft diverse functies vervuld in de medische sector.

Praktische informatie
Je bent vanaf 9.15 uur welkom in Grand Hotel Amstelveen. We starten om 9.30 uur en eindigen uiterlijk om 12.00 uur. Vergeet niet pen en papier mee te nemen en de vragen uit de huiswerkopdracht voor te bereiden.

 

 

BLG Executive search
Spreker