fbpx
Workshop

Paspoort tot succes!

donderdag
12 september
2019
13:30 - 16:30
Bibliotheek Hengelo
Beursstraat 34
7551 HV Hengelo (OV)

Waar een wil is maken we een weg!

Ben jij klaar om eens op een andere manier jezelf te presenteren? Wil jij je kans vergroten om een diepe indruk te maken bij een potentiële werkgever? En ben je toe aan een wervelende workshop waar je door de positieve energie en humor van de gastspreker zowel kan leren en lachen? Dan is dit DE workshop die je absoluut niet wil missen!

De workshop ‘ Paspoort tot succes’ wordt gegeven door gastspreker Geert Teunissen, directeur en inspirator van de NCD Academy. Geert leert ons op een andere manier naar het presenteren van jezelf binnen netwerken kijken.

Geert laat ons verschillende vormen van netwerken zien, maar vooral welk effect het heeft als je op een afwijkende manier contacten legt om ergens ‘binnen’ te komen. Minstens zo belangrijk als het contact leggen zijn de vervolgstappen die je onderneemt als je eenmaal bij een werkgever ‘aan tafel’ zit.

Wat gaan we doen in de workshop?
Iedere deelnemer krijgt een ‘leeg paspoort’ aangereikt. Door middel van een oefening, met behulp van andere deelnemers, ga je jouw specifieke en unieke punten formuleren voor in het paspoort. Dit paspoort kan je ook na de workshop nog verder aanvullen en verbeteren en gebruiken voor het leggen van contacten zodat jouw kans op succes wordt vergroot!

Zin in deze unieke, energieke en leerzame workshop, meld je dan nu aan!

Praktische informatie

 • Deelname is gratis;
 • Koffie en thee inbegrepen;
 • Inloop vanaf 13:00 uur – start workshop 13:30 uur
 • 5 minuten lopen vanaf Station Hengelo;
 • Betaald parkeren in de binnenstad! Dichtstbijzijnde parkeergarage is De Brink;
 • Meld je even bij de baliemedewerkster;
 • Neem pen en papier mee

  —————————————————————————————————————————————
  DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ of kijk hier voor meer informatie. Of spreek eventmanager Kim aan tijdens het event.

Geert Teunissen
NCD Academie
Spreker