fbpx
Workshop

Paspoort naar succes

maandag
9
december
13:00 - 16:00
Meet Berlage- Amsterdam Center
Seats2Meet in de Beurs van Berlage
Oudebrugsteeg 9
1012 JN Amsterdam

Waar een wil is, maken wij een weg! Ben jij klaar om eens op een andere manier jezelf te presenteren? Wil jij je kans vergroten om een diepe indruk te maken bij een potentiële werkgever? En ben je toe aan een wervelende workshop waar je door de positieve energie en humor van de gastspreker zowel kan leren en lachen? Dan is dit DE workshop die je absoluut niet wil missen!

De workshop ‘ Paspoort naar succes’ wordt gegeven door gastspreker Geert Teunissen, directeur en inspirator van de NCD Academie. Geert leert ons op een andere manier naar het presenteren van jezelf binnen netwerken kijken. Hij laat ons verschillende vormen van netwerken zien, maar vooral welk effect het heeft als je op een afwijkende manier contacten legt om ergens ‘binnen’ te komen. Minstens zo belangrijk als het contact leggen zijn de vervolgstappen die je onderneemt als je eenmaal bij een werkgever ‘aan tafel’ zit.

Wat gaan we doen in de workshop?
Iedere deelnemer krijgt een ‘leeg paspoort’ aangereikt. Door middel van een oefening, met behulp van andere deelnemers, ga je jouw specifieke en unieke punten formuleren voor in het paspoort. Dit paspoort kan je ook na de workshop nog verder aanvullen en verbeteren en gebruiken voor het leggen van contacten zodat jouw kans op succes wordt vergroot!

Zin in deze unieke, energieke en leerzame workshop, meld je dan nu aan!

Praktische info:

– Fietsen parkeren bij CS of bij Beurs van Berlage, niet op straat!
– Zaal Directiekamer.
– Inloop vanaf 12.30 uur.
– Consumpties bij de bar en in de meetingroom zijn voor eigen rekening.

________________________________________________________________________________________

DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ of kijk hier voor meer informatie. Of spreek eventmanager Ingrid aan tijdens het event.

Event manager
Geert Teunissen
NCD Academie
Spreker