fbpx
Workshop

Paardencoaching

dinsdag
20 augustus
2019
16:00 - 19:00
Gelukpaarden
Arnhemseweg 482
7361 CM Beekbergen

Hoe geef jij jouw grenzen aan? Wat doet het met jou dat jij nu geen baan hebt? Hoe kun jij ontspannen met een hoofd vol zorgen?

Bij Gelukpaarden kun jij op een ervaringsgerichte manier aan de slag om jouw zelfvertrouwen en jouw weerbaarheid te vergroten. De gevoelens die komen kijken nu jij in-between-jobs bent kun jij in een rustige omgeving een plekje geven. Tussen de paarden ervaar jij hoe het is om in het moment te zijn. In de natuur vind jij ontspanning door inspanning.

Een paard is een kuddedier en zal zich altijd willen aansluiten bij soortgenoten. De wijze waarop zo’n kudde samenwerkt is gebaseerd op veiligheid en vertrouwen in elkaar. Wanneer je weet wat je aan elkaar hebt, kun je op de juiste manier handelen als je in actie moet komen. Zodra de ‘organisatie’ een rommeltje is, ontstaat onrust en komt de kudde in gevaar. Wanneer zich een kudde vormt ontstaat een proces van elkaar leren kennen, waarin diverse functies binnen de kudde worden verdeeld.

Na een inspirerende uitleg over deze werkwijze, gaan we samen met de kudde paarden in beweging. Brenda en Lotte houden op professionele wijze toezicht. Ervaring met paarden is niet nodig.

Praktische informatie:

– Het is verstandig stevige schoenen te dragen en passende kleding bij de weersvoorspelling.
– Voor koffie, thee en water wordt gezorgd. Je mag eten meenemen en opeten op de locatie.
– Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij Hotel “Engelanderhof”.
– Inloop vanaf 15:30 uur.

________________________________________________________________________________________

DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ of kijk hier voor meer informatie. Of spreek eventmanager Daphne aan tijdens het event.

Gelukpaarden
Spreker