fbpx

Loop je al een tijdje rond met de wens om iets anders te gaan doen, maar weet je niet goed wat? Zit je vast en lukt het niet om in actie te komen? Je verlangt naar een nieuwe uitdaging, maar tegelijkertijd wil je je zekerheden niet opgeven. Hoe pak je het aan?

We doorlopen in deze workshop een bewezen veranderingsproces zodat je in actie komt en de impasse kan doorbreken. Je leert hoe je een succesvolle carrièreswitch maakt.

Tom Dekker, loopbaanbegeleider en schrijver van het boek “Switch”, neemt ons mee in de wereld van ‘switchen’. Hij begeleidt mensen bij het maken van keuzes, in studie en werk. En als geen ander weet hij dat we eigenlijk al heel goed zijn in het switchen. Ontdek samen met hem hoe je dat doet, switchen.

Je leert in deze workshop:

– Wat jou voldoening geeft nu en op de lange termijn.
– Welke kansen op de arbeidsmarkt voor jou interessant zijn.
– Welke stappen je concreet kan zetten om je loopbaan een nieuwe impuls te geven.

Dus meld je aan en zet die eerste stap naar jouw carrièreswitch!

Tot 26 september!

Praktische informatie:

– Inloop vanaf 13.00 uur, om 13.30 uur starten we. Rond 16.00 uur sluiten we af.
– Bibliotheek Hoorn vraagt een kleine bijdrage van €1,50 voor koffie en thee. Wil je dit contant en gepast meenemen?

______________________________________________________________________________________

DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ of kijk hier voor meer informatie. Of spreek eventmanager Manja aan tijdens het event.

Get Clarity
Spreker