fbpx
Workshop

Optimale energie voor een heldere toekomst!

donderdag
18 april
2019
13:30 - 16:00
Rabobank Amstel en Vecht
Parktoren
Van Heuven Goedhartlaan 7
1181 LE Amstelveen

Wanneer je tijdelijk geen werk hebt, biedt het leven je allerlei uitdagingen, je vertrouwen op een goede toekomst wordt op de proef gesteld, je twijfelt misschien over wat je te bieden hebt en of je wel goed genoeg bent zoals je bent. Dit soort onzekerheden kosten enorm veel energie en daarmee kan er een vicieuze cirkel in gang worden gezet waarbij je op andere vlakken minder voor jezelf gaat zorgen. Je kookt misschien minder graag, je gaat wat minder vaak sporten en vindt het moeilijker om steeds maar weer letterlijk en figuurlijk in beweging te komen om de kans te vergroten dat je een betere toekomst voor jezelf aan het creëren bent

Want! Garanties zijn er niet en heeft het allemaal dus wel zin?

In deze inspirerende workshop biedt bewegingswetenschapper en vitaliteitscoach Luuk Imberg je een raamwerk en concrete praktische tips om letterlijk en figuurlijk (óók tijdens de workshop in contact met de andere deelnemers ) weer in beweging te komen. Voor je lichaam en voor je geest omdat de energieke samenwerking van beiden er voor zorgt dat je je optimaal fit en krachtig voelt om die uitdagingen van je huidge leven aan te kunnen gaan!

Praktische informatie
– Je bent van harte welkom vanaf 13.15 uur. Altijd fijn om vooraf nog even met Luuk en de andere deelnemers kennis te maken. Wij gaan om 13.30 uur van start.
– Koffie en thee in de pantry gratis beschikbaar.
– Parkeren niet bij het gebouw, maar in de openbare plekken (tegen betaling), in de QPark(tegen betaling) of in de wijk aan de andere kant van de Beneluxbaan ( 5- 10min lopen en gratis).
– Per openbaar vervoer is het gebouw ook goed bereikbaar.

Er is plek voor max. 20 deelnemers, dus meld je nu aan via de groene button !

 

Luuk Imberg
Spreker