fbpx
Workshop

Op zoek naar werkgeluk

woensdag
21 augustus
2019
10:00 - 12:30
Stichting Centrum Management Oss
Peperstraat 12
5341 CZ Oss

Zoek jij een nieuwe baan waar je met plezier naar toe gaat en waar je voldoening uithaalt, maar heb je geen idee van welke functie je echt blij en gelukkig wordt?

Een baan vinden waar je blij en gelukkig van wordt kost tijd en energie. Het is niet iets wat je eventjes doet. Wil je een grotere kans dat je een fijne nieuwe plek vindt, dan is focus belangrijk. Focus breng je aan door te beginnen bij jezelf, door te kiezen voor waar jij het best op je plek bent en waar jij de meeste waarde kunt toevoegen.

In de workshop krijg je een idee van hoe jouw ideale baan eruit ziet. Hierbij houd je rekening met wat je kan, wat je wil en vooral wat bij je past. Je gaat aan de slag om jezelf te trainen om in mogelijkheden te denken. Mogelijkheden die precies bij jou passen en waar je tot nu toe nog niet aan gedacht had. Mogelijkheden die je om zou kunnen zetten naar concreet werk.

De workshop zal gegeven worden door loopbaancoach Danielle Bax en heeft haar eigen coachingbedrijf Danielle Bax coaching in Veldhoven. Danielle: Er kunnen verschillende redenen zijn waarom jij je wilt (her)oriënteren op je loopbaan. Je groeit en ontwikkelt op persoonlijk vlak én in je werk, waardoor stappen zetten in je carrière heel logisch is. Je wilt passie voelen in je werk! Werken is al lang niet meer alleen maar een manier om geld te verdienen. Het is veel meer dan dat! Ik zou je graag begeleiden naar een baan die écht bij je past.

Praktische informatie:

– Koffie, thee en water wordt gratis aangeboden.
– Inloop vanaf 09.45

____________________________________________________________________________________________

DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ of kijk hier voor meer informatie. Of spreek eventmanager Kim aan tijdens het event.

Event manager
Danielle Bax coaching
Spreker