fbpx
Workshop

Op zoek naar een baan? Begin bij je Waarom!

maandag
14 oktober
2019
09:30 - 12:00
Rabobank Drechtsteden
Wilgenbos 1
3311 JX Dordrecht

Herken jij jezelf in één of meerdere van deze uitspraken?

– Ik wil uitzoeken wat ik echt leuk vind in het leven
– Ik twijfel welke richting ik moet kiezen
– Ik wil weten wat goed bij mij past
– Ik heb behoefte aan hulp bij het vinden van mijn passie

De workshop wordt gegeven door Marius van Vlijmen en Freek Zilvold. In de workshop helpen zij  jou bij het invullen van bovenstaande uitspraken en leggen zij uit hoe ook jij jouw ‘waarom’ (passie) kan vinden. Zo kom je erachter hoe jij vanuit je ‘waarom’ een echte bijdrage kunt leveren en zo een impact op anderen hebt. Door het volgen van de workshop krijg je de eerste concrete handreiking om je persoonlijke WHY (Waarom) te ontdekken. Er worden inspirerende voorbeelden genoemd en energieke oefeningen gedaan die jou helpen om ook jouw waarom te ontdekken zodat jij beter je droombaan kunt vinden, kiezen en maken.

Marius van Vlijmen en Freek Zilvold geven deze workshop. Zij zijn beide zeer ervaren (samen > 50 jaar) in het coachen en begeleiden van mensen. Zij hebben de overtuiging dat ieder mens betere keuzes kan maken. Je moet alleen weten hoe en welke stappen je moet nemen om dit te ontdekken. Dus de juiste stap durven maken om zo meer energie te hebben en gelukkiger te zijn.

Praktische informatie:

– Je bent welkom vanaf 09.00 uur
– De workshop start om 09:30 uur en eindigt om 12:00 uur.
– Koffie, thee en water zijn gratis

_______________________________________________________________________________________

Deelname aan DeBroekriem is niet gratis. We vragen deelnemers echter niet om inschrijfgeld of contributie, maar om uitschrijfgeld. Dat is een vrijwillige donatie zodra jij een (tijdelijke en/of parttime) baan hebt gevonden. Wil je meer weten? Bekijk dan de video via deze link. 

Event manager
Zilvold Coachting & Consulting
Spreker