fbpx

Groningen – Vismarkt

dinsdag
23 september
2014
13:00 - 18:30
Vismarkt
Vismarkt
Groningen

Op dinsdag 23 september staat onze bus in het hoge noorden: Groningen! We werken samen met de RUG en staan op de mooie Vismarkt. Je bent de hele middag welkom om langs te komen.

Cv- en LinkedIn tips
De hele middag (13.00 – 17.00)  staan loopbaancoaches voor je klaar, om tips te geven over bijvoorbeeld je cv- en LinkedIn profiel. Neem een uitgeprinte versie van je cv mee!

Netwerkgesprekken
Netwerken is de sleutel tot succes: 75% van de banen wordt gevonden via het netwerk! Kom langs en ontdek met welke professional jij een netwerkgesprek wilt voeren! Wie weet is dit gesprek wel de sleutel tot succes!

Professionele Profielfoto
De hele middag is een fotograaf aanwezig, die voor jou een professionele profielfoto maakt! Een goede profielfoto is onmisbaar op je cv en social media-profielen. Trek dus representatieve kleding aan!

Workshops
Elk uur kun je deelnemen aan een interessante workshop, gegeven door een inspirerende spreker! Social media, netwerken, sollicitatievaardigheden.. alles komt aan bod!

Programma
13.00 – 13.45    Fiona Stoop
Solliciteren met social media

Niks mis met het solliciteren op de ouderwetse manier. Maar wie niet online te vinden is, kan wel eens de boot missen. Zeker in de wetenschap dat veel werkgevers op enig moment je naam in Google of LinkedIn intypen. Social media is here to stay, je kan het maar beter ontdekken en er gebruik van maken! Fiona Stoop, auteur van verschillende sollicitatie boeken legt je in deze workshop de beginselen uit van solliciteren met social media.

14.00 – 14.45    Freka Vink
Positief kijken

Tijdens de workshop ‘Positief Kijken’ richten we een positieve blik op elkaar. Iedereen keert na deze workshop trots en opgetogen huiswaarts (is de ervaring), met een positief aandenken aan deze middag

15.00 – 15.45    Harry Koning
Uitnodigend cv

Hoe maak je een cv waarin je in 15 seconden tot je recht komt? De gouden regel bij het opstellen van je cv is dat het gericht is op het werk dat jij WIL gaan doen (minder op wat jij gedaan hebt). Een goed cv laat zien wie jij NU bent op de arbeidsmarkt en wat JOUW toegevoegde waarde is. Jouw cv is de 1e indruk die je achterlaat. Hoe vaak krijg jij die kans?

16.00 – 16.45     Karen Alons
Netwerken via LinkedIn

In drie kwartier leg ik je uit hoe je gemakkelijk een netwerk opbouwt op LinkedIn, hoe je vacatures vindt, hoe je je netwerk uitbreidt en in kunt zetten om aan tafel te komen bij de beslissers.

16.30 – 18.30     Borrel bij Talent & Career Center
Branding: hoe wordt je een onweerstaanbaar merk?   

Hoe zet jij jezelf als ‘succesvol merk’ in de arbeidsmarkt? Daar kom je achter tijdens het T&CC carrière cafe met thema Branding. Werkend, werkzoekend, jong of ouder, met of zonder uitkering, studerend of bijna afgestudeerd. Iedereen is welkom! Het café beidt de mogelijkheid om onder het genot van een drankje kennis te vergaren, experts aan te horen, ervaringen uit te wisselen, vragen te stellen, jezelf te leren kennen en mee te discussiëren.
Locatie borrel: Munnekeholm 2, Groningen

Kom ook en meld je aan!
Je krijgt voorafgaand aan het event een e-mail met meer informatie.

PintaPeople
Spreker
Freka Vink
Spreker
Harry Koning
CarrièreNoordNederland
Spreker
Karen Alons
Spreker