fbpx
Workshop

Ontdekkingsreis naar je kerntalent

woensdag
23 april
2014
09:30 - 12:00
Vergaderruimte-utrecht.nl
Pieterskerkhof 23
3512 JS Utrecht

Ben jij ook op zoek naar een nieuwe baan of naar een nieuwe werkplek omdat je huidige werkplek geen voldoening geeft? In de huidige arbeidsmarkt een baan vinden vraagt veel geduld creativiteit en positiviteit.

Misschien pak je nu alles aan wat op je weg komt, maar het is ook een goede gelegenheid om je af te vragen welke richting je op wilt en wat je talent is. En zou het niet fantastisch zijn als jij straks geld gaat verdienen met jouw eigen unieke talent?

Om hier antwoord op te krijgen is het belangrijk om te ontdekken wie je echt bent en is het raadzaam om personen, overtuigingen, situaties en omstandigheden uit je eigen levensfases te onderzoeken.

In deze workshop ga je samen met Lonneke Kikkert aan de slag met het ontdekken van je talenten aan de hand van successtory’s vanuit jouw eigen privé en werkleven. Lonneke is collega-baanzoeker en is psycholoog en trainer.

Tijdens deze workshop ontdek je welke talent(en) en (kern)kwaliteiten jou de meeste positieve energie geven. Deze ontdekking helpt jouw wellicht naar een (nieuwe) richting en uitdaging. Een uitdaging die echt bij jouw past! Er is plek voor maximaal 9 personen. Meld je dus snel aan! Na afloop is er gelegenheid om met elkaar na te praten en te netwerken.

Spreker