fbpx
Workshop

Ontdek je stem voor jouw persoonlijke pitch

vrijdag
23 augustus
2019
10:30 - 12:30
Heelo
Oosterengweg 44
1212CN Hilversum

Je stem bepaalt voor een groot deel hoe een ander over je denkt, blijkt uit recent onderzoek van de Duke Universiteit in Amerika. Toch spreken we meestal zonder dat we bewust zijn hoe we dat doen. Wat heb je nodig om goed en vrij te kunnen spreken of zingen?

In deze workshop “ Ontdek je stem voor je persoonlijke pitch” gaan we met  zangpedagoog en aankomend theatermaker Ali Hendriksen ontdekken met welk gereedschap je een mooiere warmere en vrije klank kan maken..

Ook het luider spreken, dan je misschien gewend bent is een onderdeel van deze training. Lekker in je stem zitten is de 1e stap,  Met behulp van zang – en theater oefeningen gaan we veel ademtechniek doen en we werken naar een persoonlijke elevator pitch toe die je eventueel indien je dat zelf wilt voor de groep kunt oefenen.

Over de spreker

Ali Hendriksen heeft al ruim twintig jaar ervaring als zangpedagoog en studeert momenteel voor theatermaker/regisseur. Als zangpedagoog heeft ze een eigen lespraktijk, namelijk: Zangstudio ala’LI en ze is directeur van Stichting Beleef Lunteren. Zij kan u helpen  uw stem te ontwikkelen als spreker in het bedrijfsleven. Naast dat zij belangeloos voor Stichting de Broekriem workshops verzorgt, is zij ook Eventmanager voor de Broekriem in de regio Arnhem.

Praktische informatie:

– De inloop is vanaf 10.00.
– Koffie en thee staan klaar
– Deelname is gratis en parkeren ook.
– Dus wil je in de goede STEM(ming) komen, meld je dan snel aan via www.debroekriem.nl

_______________________________________________________________________________________

Deelname aan DeBroekriem is niet gratis. We vragen deelnemers echter niet om inschrijfgeld of contributie, maar om uitschrijfgeld. Dat is een vrijwillige donatie zodra jij een (tijdelijke en/of parttime) baan hebt gevonden. Wil je meer weten? Bekijk dan de video via deze link. 

Ali Hendriksen
Ali'Li zangstudio
Spreker