fbpx
Workshop

Ontdek je stem voor jouw persoonlijke Pitch

vrijdag
12 juli
2019
10:00 - 12:00
Eco Vrede
Industriestraat 11
6827BD Arnhem

Spreken en zingen doe je met hetzelfde “apparaat”.  Maar wat heb je nodig voor goed en vrij spreken en natuurlijk ook zingen? Ademsteun en je stemweg. Dat klinkt heel eenvoudig en dat is het ook.  We noemen in de zangtechniek alles vanaf je strottenhoofd de stemweg. De weg die je adem op een zo vrij mogelijke manier aflegt en tot klank wordt.

Je ontdekt in deze workshop vanzelf met welk gereedschap je een mooiere warmere en vooral vrije klank kan maken. Ook het luider spreken dan je misschien gewend bent is een onderdeel van deze training. We oefenen vooral resonans op de klinkers en gaan veel ademtechniek doen met gebruik van zang- en theateroefeningen. Lekker in je stem zitten is de eerste stap, maar hoe breng je voor het voetlicht wat de essentie is van je  elevator pitch? Vaak wil je in één tot twee minuten tot de essentie komen.

Na de pauze gaan we oefenen in kleine groepjes, zodat je elkaar kan aanvullen en ondersteunen. Als je wilt kun je de pitch voor de groep doen om ervaring op te doen.

Ali Hendriksen heeft ruim twintig jaar ervaring als zangpedagoog en studeert momenteel voor theatermaker/regisseur.

Praktische informatie 

__________________________________________________________________________________________________

Deelname aan DeBroekriem is niet gratis. We vragen deelnemers echter niet om inschrijfgeld of contributie, maar om uitschrijfgeld. Dat is een vrijwillige donatie zodra jij een (tijdelijke en/of parttime) baan hebt gevonden. Wil je meer weten? Bekijk dan de video via deze link. 

Ali Hendriksen
Ali'Li zangstudio
Spreker