fbpx
Workshop

Ontdek je persoonlijke missie

dinsdag
12 februari
2019
10:00 - 13:30
Boerke Verschuren
Ginnekenmarkt 13
4835 JC Breda

Hoe zorg je ervoor dat je als werkzoekende weet wat je wilt, dat je dit uitstraalt en het met zelfvertrouwen kan overbrengen? Dit kan een erg lastig proces zijn, zeker als je niet meer in contact bent met jezelf. Je verstand draait overuren, maar wat drijft je nu ECHT??

Tijdens deze workshop ga je met behulp van kernkwadranten op zoek naar jouw kwaliteiten en kernwaarden. Je gaat ontdekken wat je daadwerkelijk verlangt in een nieuwe baan. Hieruit volgt je persoonlijke missie.

Een persoonlijke missie geeft je energie om voor je persoonlijke doelen te gaan. Jouw kernwaarden liggen hieraan ten grondslag. Dit vergroot de kans dat je doelen daadwerkelijk haalt en niet blijft hangen in voornemens. Elke baan die je tegenkomt, kun je toetsen aan jouw persoonlijke missie. Draagt die baan bij aan je missie, dan ga je ervoor. Komt hij niet overeen met jouw missie, dan is het misschien een tijdelijke oplossing, maar is er geen sprake van zingeving en houd je het niet lang vol.

Deze workshop wordt gegeven door Petra Tibosch van het bedrijf InContaQt. Petra heeft al meer dan 20 jaar ervaring als HR professional op alle niveaus. Vanaf vorige jaar is ze voor zichzelf begonnen en coacht ze medewerkers die op zoek zijn naar persoonlijke groei. Ze coacht vooral op het gebied van stressreductie, verstevigen persoonlijk leiderschap en persoonlijke effectiviteit.

Petra is ervan overtuigd dat als je werk doet dat past bij jouw kwaliteiten, kernwaarden en persoonlijke missie, je op de lange termijn gelukkiger en succesvoller zijn in je professionele- én privéleven.

Praktische informatie

De inloop is vanaf 10.00 uur. De workshop start om 10.30 uur. We zijn te gast bij Cafe Boerke Verschuren. Consumpties zijn voor eigen rekening.


DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ voor verdere informatie. Of spreek eventmanager Anouk aan tijdens het event.

InContaQt
Spreker