fbpx
Meet-up

Ontdek je kernkwadranten

woensdag
17 april
2019
13:15 - 15:00
DTB (Delftse Tennis Bond)
Tennispark
Van Rossemweg 3
2614 WT Delft

Tijdens een meet-up helpen deelnemers uit de community van DeBroekriem elkaar. We profiteren van elkaars ervaringen, kennis en netwerk en gaan we samen aan de slag om succesvoller te solliciteren. Op deze manier breid jij je netwerk uit en kan een collega baanzoeker uitgroeien tot een sollicitatiebuddy.

Deze meet-up staat in het teken van het kernkwadranten model, dat is ontwikkeld door Daniel Ofman. Door het model krijg je inzicht in de kernkwaliteiten, uitdagingen, valkuilen en allergieën van jezelf en van anderen. Door middel van het maken van kernkwadranten krijg je inzicht in hoe deze vier aspecten met elkaar samenhangen en elkaar beïnvloeden. Het is een veelgebruikte, heldere en toegankelijke methode die je ook kunt gebruiken in sollicitatiegesprekken.

Weet je je kernkwaliteiten met je uitdaging te verbinden, dan sta je in je kracht! In deze meet-up kijken we naar jouw eigen kernkwadranten; Je scherpt ze aan tot ze je als een jasje passen; Je leert hoe je ze inzet tijdens een sollicitatiegesprek. Het resultaat: meer inzicht in jezelf en een krachtig antwoord op de vraag wat je sterke en minder sterken punten zijn.

Voorafgaand aan de meet-up krijg je als deelnemer de theorie toegestuurd. Neem dit alvast door zodat we een vlotte start kunnen maken bij de meet-up.

Praktische informatie
Vanaf 13.00 uur kan je binnenlopen, we starten om 13.15 uur. Uiterlijk 15.00 uur sluiten we af. Consumpties zijn voor eigen rekening.


DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ of kijk hier voor meer informatie. Of spreek eventmanager Nancy aan tijdens het event.

Event manager