fbpx
Online event

Online WerkHangout

donderdag
10 oktober
2019
09:00 - 12:00
online event
thuis vanaf je eigen computer!

Tijdens een online WerkHangout start je de dag gefocust vanuit huis en motiveer je elkaar om bijvoorbeeld net dat stapje te zetten om die brief te sturen of die ene organisatie te bellen voor een vacature. Je activiteiten om werk te vinden zijn namelijk al zo vaak een ‘solo aangelegenheid’.

Tijdens de WerkHangout kom je met het meeting programma Zoom samen met andere werkzoekenden en een eventmanager als moderator. Hierbij kan je elkaar zien via video. De moderator leidt de Hangout en doet een inleiding of mini-coaching. Iedereen deelt daarna kort wat hij/zij zoekt en die ochtend/ middag gaat doen aan acties om werk te vinden.

Tussendoor kom je weer even samen om te delen hoe je bent gevorderd en of je bijvoorbeeld werd afgeleid door Facebook, de afwas of wat dan ook. Want ja dat kan gebeuren. Daarna ga je verder voor een tweede ronde. Aan het einde daarvan kom je weer samen om de balans op te maken wat je tijdens de Hangout hebt gedaan en hoe je zelf weer verder gaat.

Clarissa Mainzer is de organisator van deze Hangouts. Zelf nam zij jaren geleden deel aan soortgelijke hangouts voor ondernemers die toen door iemand anders werden georganiseerd. Omdat ze zelf structuur en contact met anderen miste is ze deze Hangouts begin 2019 gestart voor parttime ondernemers.

Wil jij deelnemen aan deze WerkHangout? Geef je dan op! Er is plek voor max. 10 mensen. Als jij je opgeeft gaan we er vanuit dat je er ook bij bent. Zie het als een commitment naar jezelf en jouw doel om werk te vinden waar je blij van wordt.

Praktische informatie: 

– De eerste Online WerkHangout@deBroekriem is donderdag 10 oktober 9.00 – 12.00 uur.
– Na aanmelding ontvang je een dag van te voren een link voor het programma Zoom. Hiermee ga je naar de Engelse website: www.zoom.us. Download Zoom op je computer. Klik op de knop : join a meeting. Daar kan je de link invoeren die je hebt ontvangen. Deze leidt je automatisch naar de Hangout.
– Heb je vragen neem contact op met de moderator/ eventmanager Clarissa Mainzer: mainzer.clarissa@gmail.com

________________________________________________________________________________________

DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ of kijk hier voor meer informatie. Of spreek eventmanager Clarissa aan tijdens het event.

 

 

Event manager