fbpx

Ben jij benieuwd wat anderen vinden van jouw cv? Doe mee aan de online cv-check van DeBroekriem. Als je op zoek bent naar een baan, is het een goed idee om je cv door anderen te laten bekijken. Bij deze cv-check ontvang je waardevolle feedback en tips van collega baanzoekers voor een top cv!

Omdat je elkaar niet kent, durf je kritisch te zijn
Waarom je mee zou moeten doen? Een werkzoekende over haar deelname aan de cv-check: ‘Omdat je aan mensen gekoppeld wordt die jou niet kennen of in een andere branche werken, krijg je andere feedback. Het is makkelijker om kritisch te zijn. Ik kreeg als tip om mijn profiel aan te scherpen. Het meer te specialiseren op één ding. Ik moest daardoor bedenken waar ik echt voor ga. Dat vond ik heel leerzaam en leuk.’

cv checkVoor en dóór werkzoekenden
Als je je aanmeldt, ga jijzelf ook drie cv’s van collega baanzoekers reviewen, waardoor er een balans is tussen halen en brengen! DeBroekriem is immers een platform voor en dóór werkzoekenden. Het kost je per cv minimaal 30 minuten, dus reserveer dus minimaal 90 minuten, we rekenen namelijk echt op je inzet.

Aanmelden
Aanmelden voor dit online event kan tot en met woensdagavond 15 december. Na aanmelding, ontvang je op donderdag 16 december een mail waarbij we je koppelen aan drie collega baanzoekers.  Je krijgt dan één week de tijd om elkaars cv van feedback te voorzien. Dit is een online event dat je thuis vanaf je eigen computer kan doen. Je krijgt toegang tot ons online systeem waarmee je toegang krijgt tot elkaars cv. We werken met Podio, op internet kan je daar tips over vinden, maar via ons stappenplan wordt het ook vanzelf duidelijk. Door deel te nemen aan dit event verklaar je dat je op zorgvuldige wijze de persoonsgegevens behandelt van de personen van wie jij het cv bekijkt.

Voeg hieronder je cv toe en vergeet niet je aanmelding definitief te maken door rechts te klikken op de groene button “AANMELDEN VOOR EVENT”. Zonder aanmelding kun je niet meedoen aan dit event.