fbpx
Workshop

Ondernemerschap, iets voor jou?

woensdag
14 augustus
2019
10:00 - 13:00
Rabobank Drechtsteden
Wilgenbos 1
3311 JX Dordrecht

Denk je erover om een eigen onderneming op te zetten maar weet je nog niet hoe? Of ben je je nog volop aan het oriënteren en wil je meer informatie over dit onderwerp. Wellicht kan Edward Tuheteru, zelf al meer dan 10 jaar ondernemer, je een duwtje in de goede richting geven.

In deze interactieve workshop zal Edward je aan de hand van een ondernemingsplan meer inzichten geven over het opstarten van een onderneming maar ook wat je nodig hebt als ondernemer. We kijken bijvoorbeeld naar:

– Wat zijn jouw sterktes en zwaktes?
– Hoe ga jij jezelf in de markt zetten?
– Wat zijn jouw kwaliteiten?
– Hoe onderscheid je jezelf?
– Wat is jouw marketing-boodschap, aan de hand van de 4P’s?

Ondernemen is een way of living, maar ook van volhouden, keuzes maken, accepteren wanneer ideeën niet lukken en bijstellen. Over jezelf verkopen, de gun-factor, vallen en weer opstaan. Successen ervaren, maar ook dalen meemaken. Dat is de weg van de ondernemer en Edward neemt je mee in zijn verhaal en geeft tips en tricks per onderdeel van het business plan, zodat jij voor jezelf kan bepalen, welke richting je opgaat met jouw idee.

Deze workshop wordt gegeven door Edward Tuheteru. Hij is ondernemer, business coach en heeft zijn eigen bedrijf Edward Werkt aan de Winkel, op het gebied van loopbaanbegeleiding en recruitment. Edward is sinds 2008 actief als zelfstandig ondernemer. Hij schreef twee boeken over persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. In 2015 speelde hij zijn eerste solo theatervoorstelling ‘Ik ook van mij’ en speelde deze voorstelling later nog in het kader van teamontwikkeling in kleinere theaters.

Praktische informatie:

– Je bent welkom vanaf 9:30 uur voor de inloop met koffie of thee (gratis) en om te netwerken.
– De workshop start om 10:00 uur en eindigt om 13:00 uur.

___________________________________________________________________________________

DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ of kijk hier voor meer informatie. Of spreek eventmanager Martin aan tijdens het event.

Edward werkt aan de Winkel
Spreker