fbpx
Workshop

Ondernemen – durven wat je niet doet

donderdag
16 januari
2020
09:30 - 12:30
Het vijfde huis
Livingstonelaan 54
2803 EL Gouda

Durven wat je niet doet, beginnen met experimenteren, spelenderwijs nieuwe mogelijkheden ontdekken. Dat is wat ondernemen kan zijn.

Of je dat gaat doen als vrijwilliger, in loondienst, zelfstandige of welke vorm ook, dat maakt niet uit. SpeelZer biedt je opnieuw toegang tot jouw vermogen te spelen in een context waar je dat is afgeleerd. Ervaren dat je vastzit of dat je niet weet wat jouw volgende stap is in jouw carrière is een uitvloeisel hiervan.

Deze workshop is gericht op het hervinden van flexibiliteit, het activeren van nieuwsgierigheid, de ontdekking van het panorama van mogelijkheden. Op SpeelZe wijze ontdek je waarom je ondernemend bent. En boven al hoe je dit nog meer in overeenstemming kunt brengen met wat je het liefste wil toevoegen aan deze wereld.

Erwin de Boer en Ramon Blenderman keren alles om, brengen je hiermee nieuwe perspectieven zodat je nieuwe inzichten verkrijgt over waarom je wat doet. Ze brengen je in contact met het kind in jezelf, jouw SpeelZe vermogen, en daarmee met de wereld van overvloed waarin je al leeft.

Zo ontdek je vanzelf dat je allang voldoende lef hebt om te gaan doen wat je zolang niet durfde.

Praktische informatie:

– Vanaf 09:15 uur ben je welkom, om 09:30 uur beginnen we.
– Er wordt voor koffie/thee een eigen bijdrage gevraagd.

________________________________________________________________________________________

DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ of kijk hier voor meer informatie. Of spreek eventmanager Lisa aan tijdens het event.

Event manager
de Boer begeleiding & advies
Spreker
Ramon Blenderman
Spreker