fbpx
Workshop

Omgekeerd solliciteren

woensdag
30 januari
2019
14:00 - 16:30
VGZ Zorgverzekeraar NV (Arnhem)
Nieuwe Stationsstraat 12
6811 KS Arnhem

Wist je dat het overgrote deel van alle vacatures wordt vervuld via het netwerk van een organisatie. Er zijn zelfs bronnen die zeggen dat het hier om 80% gaat. In ieder geval wordt maar een beperkt deel van de baankansen een “echte” vacature. Een vacature die je vindt via advertenties in kranten en andere media.

Daarmee is het van wezenlijk belang om voor jezelf te weten wat je wil, maar vooral om dat kort en bondig neer te zetten. Daarom gaan we omgekeerd solliciteren! In deze workshop ga je zelf de tekst maken van jouw ideale vacature, zodat je in de toekomst nog veel beter met scherp kunt gaan schieten!

Kern van het HR vak is dat je echt weet waar je het over hebt als het gaat om de arbeidsrelatie, maar dat je ook weet hoe je het voor elkaar krijgt met werkgevers en werknemers. Binnen dit vakgebied heeft Reinhart Brandse ruime ervaring, zowel binnen organisaties als HR adviseur, als vanuit zijn eigen adviesbedrijf Brandse-HR. Zijn overtuiging is  dat werkgevers en werknemers het uiteindelijk altijd samen moeten doen en er dus ook samen uit moeten komen. Met veel passie, betrokkenheid en kennis levert hij daar graag zijn professionele bijdrage aan.

Als HR Professional zit Reinhart Brandse meestal aan de andere kant van de tafel rondom sollicitatie procedures. Hij weet dus als geen ander hoe er naar jouw sollicitatie wordt gekeken. Graag deelt hij zijn kennis over hoe een werkgever naar jou als kandidaat kijkt als je ergens solliciteert. Ook geeft hij tips aan jou als werkzoekende bijvoorbeeld over je cv. Neem je cv daarom mee naar de bijeenkomst, dan kun je daar samen met hem naar kijken.

Praktische informatie
Je bent welkom vanaf 13.30 uur zodat we tijdens een kop koffie/thee in de ontvangstruimte van VGZ alvast kennis kunnen maken. Om 14.00 uur vertrekken we gezamenlijk naar de workshopruimte.


 Deelname aan DeBroekriem is niet gratis. We vragen deelnemers echter niet om inschrijfgeld of contributie, maar om uitschrijfgeld. Dat is een vrijwillige donatie zodra jij een   (tijdelijke en/of parttime) baan hebt gevonden. Wil je meer weten?
Bekijk dan de video via deze link.

Event manager
Brandse-HR
Spreker