fbpx
Workshop

Omgaan met verlies van werk

maandag
16 september
2019
13:00 - 15:30
Rabobank Amstel en Vecht
Parktoren
Van Heuven Goedhartlaan 7
1181 LE Amstelveen

Wat gebeurd er met je als (dreigend) ontslag je overvalt? Er komt ontzettend veel op je af. Goed bedoelde adviezen in je omgeving, zoals “zet je schouders eronder”, een opeenstapeling van werkzaamheden, of de sollicitatieplicht van het UWV kunnen grote druk geven.

Met deze workshop creëren we een veilige plek waar je de ruimte krijgt om stil te staan bij de verandering in jouw leven na ontslag en wat dat met jou doet. Van Angela Bottenberg leren wij onszelf de ruimte te kunnen geven om met dit onverwerkte verlies om te gaan. Inzicht te krijgen in jouw situatie en waarom deze verandering je zo raakt in jouw kern. We praten over de waarde van werk en gaan samen aan de slag om stil te staan bij verlies van werk en wat het met ons doet.

Over de spreker:

Angela Bottenberg werkt als bestuurder Loopbaanadvies en verliesdeskundige bij FNV Loopbaanadvies. Haar eigen ervaringen gedurende haar zoektocht naar ander werk heeft zij gebruikt om zich te verdiepen in wat verlies van werk kan betekenen en wat voor impact het op je heeft. Angele heeft voor de FNV workshops en materiaal ontwikkeld om hiermee anderen te coachen.

Praktische informatie:

– Inloop: 12:30 uur; start om 13:00 uur
– Koffie/thee is gratis verkrijgbaar
– Parkeren kan in een van de publieke parkeergarages in en rondom het Stadshart (denk aan de Amstelveen Stadshart – Personal Shopping Card waarmee je 2 uur gratis kunt parkeren in de Schouwburg parkeergarage).

______________________________________________________________________________________

DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook leuke events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ of kijk hier voor meer informatie. Of spreek eventmanager Caroline aan tijdens het event.

Event manager
FNV
Spreker