fbpx
Workshop

Non-verbaal solliciteren

woensdag
21 augustus
2019
10:00 - 12:00
Sagenn
Spoorlaan 21 A
5038 CB Tilburg

De meeste mensen weten wel iets over non-verbale communicatie en dat het een groot deel uitmaakt van onze manier van communiceren. En toch zet niet iedereen die kennis in om zichzelf tijdens gesprekken te onderscheiden van de rest.

Hoe kun je nu handig gebruik maken van non-verbaal communiceren tijdens een (sollicitatie) gesprek? Hoe kan je jezelf krachtig neerzetten en een goede eerste indruk maken? Hoe kan je jezelf presenteren, zodat de ander je niet snel vergeet?

Dat leer je tijdens deze interactieve workshop ‘non-verbaal solliciteren’. Hans Bik ondersteunt als coach/trainer individuele directieleden, managers en ondernemers en begeleidt teams bij het vergroten van hun effectiviteit. Hij helpt mensen in het verbeteren en aanscherpen van sociale vaardigheden, zoals presenteren, gespreksvoering, non-verbale communicatie en netwerken.

In deze workshop leer je op een andere manier communiceren. Je wordt bewust van de kracht van non-verbale communicatie en je krijgt simpele tips en tricks die je helpen om met zelfvertrouwen en een positieve uitstraling een gesprek in te gaan.

Praktische informatie:

– Het is handig als je pen, papier en goede zin meeneemt!
– Tijden: inloop vanaf 09.30 uur, de workshop is van 10.00 uur tot 12.00 uur.
– Na afloop is er de gelegenheid tot netwerken en napraten.
– Deelname is gratis, maximaal 15 deelnemers, aanmelden is verplicht


DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan of spreek eventmanager Petra aan tijdens het event.

Event manager
Bik Communicatie
Spreker