fbpx
Workshop

Een nieuwe baan na een burn-out ervaring

woensdag
21 maart
2018
10:00 - 13:00
Leefgoed de Olifant
Groenendijk 325
2911 BB Nieuwerkerk aan den IJssel

Dit is het vervolg van het event op 14 maart, deze was wegens onstandigheden niet doorgegaan. We gaan we verder waar we gebleven waren en proberen we samen met Carolien zaken verder uit te diepen zodat we met een persoonlijk actieplan naar huis gaan.

Bij de workshops van DeBroekriem die ik als eventmanager meemaak  zie ik veel mensen die werkzoekend zijn na een burn–out ervaring. Zij zijn dan inmiddels hersteld of bijna hersteld. De vraag is: Hoe ga je hier nu mee om in je zoektocht naar nieuw werk?

Carolien Hamming van CSR Centrum voor Stress en Burn-Out Coaching neemt je mee in de wereld van stress, burn-out en herstel. Wat is (chronische) stress nu precies, welke broodjes aap verhalen zijn er in omloop, en hoe herstel je nu echt van een burn-out.
Op een interactieve manier, met zelf-analyse en met ondersteuning van een biodot stressmeter, wisselen we ervaringen uit, bedenken we samen oplossingen en wisselen we  tips uit, zodat iedereen met een persoonlijk actieplan weer naar huis gaat.

Wil je alvast een voorproefje van Carolien Hamming en CSR? Meld je snel aan en bekijk o.a. de filmpjes onder de huiswerkopdracht.

Deze workshop wordt gegeven op een  inspirerende locatie  midden in de natuur op Leefgoed de Olifant.

Praktische informatie
Inloop vanaf 9.30 uur. We beginnen om 10.00 uur, wees op tijd. Tussendoor gaan we nog even een frisse neus halen en rond 12.00 uur willen we afsluiten. Koffie, Thee en water worden gratis ter beschikking gesteld.
Het zou gezellig zijn als je op de non-profit Stichting Leefgoed de Olifant voor vriendelijke prijzen de lunch zou willen gebruiken.

 

 

CSR Centrum stress & burn-out coaching
Spreker