fbpx
Meet-up

Netwerkwandeling op de heide

vrijdag
3 mei
2019
09:30 - 11:30
Restaurant La Place Hilversum
Westerheide 2
1251 ET Laren

Tijdens een meet-up helpen deelnemers uit de community van DeBroekriem elkaar. We profiteren van elkaars ervaringen, kennis en netwerk en we gaan samen aan de slag om succesvoller te solliciteren. Op deze manier breid jij je netwerk uit en kan een collega baanzoeker uitgroeien tot een sollicitatie buddy.

Zit je ook vast achter je laptop op zoek naar DE BAAN? Ligt je telefoon naast je, omdat je op DE RECRUITER wacht? Ben je ook steeds bezig om HET CV nog volmaakter te krijgen volgens de laatste inzichten? En tja, daar hoort ook je LINKEDIN PROFIEL bij natuurlijk.

Kom op. Zet je laptop uit, laat je telefoon thuis en ga mee met deze netwerkwandeling. Zo kom je met echte mensen in contact. Mensen die weten waar je mee worstelt. Maar ook mensen die je helpen met tips. Tips die ze uit eigen ervaring hebben gevonden.

Tijdens het wandelen komen je hersenen ook weer in beweging. En samen met andere personen komen er vanzelf meer ideeën en inzichten boven drijven. Om maar te zwijgen over de ruimte in je hoofd die je daarna weer hebt. Dat is een extra cadeautje van de natuur.


Deelname aan DeBroekriem is niet gratis. We vragen deelnemers echter niet om inschrijfgeld of contributie, maar om uitschrijfgeld. Dat is een vrijwillige donatie zodra jij een   (tijdelijke en/of parttime) baan hebt gevonden. Wil je meer weten? Bekijk dan de video via deze link. 

 

Event manager