fbpx
Workshop

Netwerken is ondernemen, durven en doen!

dinsdag
21 mei
2019
14:00 - 16:30
Bibliotheek Eindhoven
1e etage De Witte Dame
Emmasingel 22
5611 AZ Eindhoven

Werk zoeken, netwerken en solliciteren is feitelijk ondernemen vanuit jezelf. Voor sommige heel beangstigend en bedreigend. Kan ik zomaar iedereen benaderen op LinkedIn? Hoe kom ik over, wat doe ik wel of juist niet? Al deze vragen komen aan bod in deze workshop.

Michiel Plazier geeft vanuit eigen ervaring een workshop over Netwerken en Social Selling. Vanuit zijn tijd als directeur van grote reisorganisaties maar ook vanuit een werkzoekende positie. Hij kent beiden kanten als het gaat om solliciteren en netwerken. Inmiddels is het Michiel gelukt om via zijn netwerk weer aan de slag te gaan, nu met ondernemers binnen een franchiseorganisatie.

In deze interactieve workshop legt hij op een inspirerende wijze uit, hoe je netwerken het beste aanpakt en deelt hij graag zijn ervaringen. Tevens daagt hij jou uit om meer “out of the box” te gaan denken, te ondernemen, durven én doen. Interactief betekent ook zelf dóen!

Kortom, laat je inspireren en ga direct daarna aan de slag voor een betere kans op de arbeidsmarkt!

 

Praktische informatie
Inloop van deze workshop is vanaf 13.30 uur.
Consumpties zijn te verkrijgen in het Café van de Bibliotheek.

 

————————————————————————————————————

Deelname aan DeBroekriem is niet gratis. We vragen deelnemers echter niet om inschrijfgeld of contributie, maar om uitschrijfgeld. Dat is een vrijwillige donatie zodra jij een   (tijdelijke en/of parttime) baan hebt gevonden. Wil je meer weten? Bekijk dan de video via deze link. 

Spreker