fbpx

DeBroekriem werkt volgens het motto ‘Practice, practice, proof’. DeBroekriem stelt daarom een exclusief e-learning programma beschikbaar voor werkzoekenden uit de community van DeBroekriem.  In dit programma leer je hoe je op een netwerkbijeenkomst een gesprek opent, hoe je jezelf het beste kan pitchen, hoe je goed moet doorvragen, en hoe je het gesprek op een effectieve manier kan afronden.

De online training bestaat uit vier modules:

  •        Een gesprek beginnen
  •        Pitchen
  •        Een gesprek verdiepen
  •        Een doel behalen

De meeste opdrachten in deze e-learning “Netwerken” zijn interactief en daarvoor gebruik je de webcam van je laptop om jezelf op te nemen en terug te kijken. Zo oefen je situaties op een netwerkbijeenkomst en kan jij jezelf straks krachtiger presenteren richting je toekomstige werkgever.

Aanmelden kan tot en met 13 mei,  via de groene button. Vervolgens ontvang je op dinsdag 14 mei een mail met nadere informatie en de link naar de omsloten internet-omgeving waar de online training is te volgen. Deze blijft vervolgens twee weken beschikbaar, daarna wijzen we de plekken weer aan iemand anders toe. Reserveer minimaal twee dagdelen om alle opdrachten uit te voeren.