fbpx
Workshop

Neem de regie in een sollicitatiegesprek

maandag
19 augustus
2019
12:00 - 15:00
Rabobank Zuid-Holland Midden
Buitenhofdreef 2
2625XR Delft

Een volgend sollicitatie gesprek je zenuwen de baas zijn en zelf de regie over het gesprek nemen? Want heb jij wel eens  een gesprek gehad waarbij je achteraf dacht, hier had ik veel meer uit kunnen halen? Doordat het gesprek de verkeerde kant op ging of doordat je door opspelende zenuwen dichtklapte? Toch zonde want veel bedrijven baseren hun oordeel op zo’n eerste gesprek.

Het goede nieuws: dit gedrag is te voorkomen!
In deze interactieve workshop kom je erachter op welke manier. We gaan samen na op welke manier jij de regie kan nemen. Je gaat met praktische tips en handvatten aan de slag. Tips en handvatten die jij in een volgend gesprek direct kunt toepassen.  Aan het eind van de ochtend loop jij de deur uit met meer zelfvertrouwen.
In het volgende sollicitatiegesprek neem jij de regie in handen!

Programma:

– Waar komt bepaald gedrag vandaan?
– 3 punten die in elke voorbereiding moeten terugkomen
– Solliciteren kun je leren
– De regie nemen in het gesprek
– Oefenen (praktijk)

Praktische informatie: 

– Inloop vanaf 11.30
– Koffie en thee gratis

_________________________________________________________________________________________

DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ of kijk hier voor meer informatie. Of spreek eventmanager Martin aan tijdens het event.

Event manager
Talenta voor ondernemers
Spreker