fbpx
Meet-up

Natuurwandeling – Volg je eigen pad

vrijdag
23 augustus
2019
10:00 - 12:30
Grand Café De Kogelvanger
Vlakbij het Mastbos
Galderseweg 55
4836 AC Breda

Terug naar de natuur, terug naar onze roots, terug naar de stilte, terug naar wie we werkelijk zijn. Dit is wat wandelcoaching voor je kan betekenen.

Door in stilte te wandelen in de natuur krijgen je zintuigen de kans allerlei indrukken op te doen. Beelden, geuren, kleuren, gevoelens, noem maar op. Wat doet dat met je? Laat de natuur als een spiegel voor je zijn. Kom uit je hoofd en help jezelf weer te hervinden. Al wandelend zet je letterlijk de stappen naar jouw volgende baan!

Deze workshop wordt gegeven door Marcel van Veldhoven in het prachtige Mastbos. Marcel is wandelcoach en heeft zich door opleidingen en werkervaring gespecialiseerd in menselijk gedrag, ontwikkeling van mensen, begeleiden en coachen. Door middel van wandelcoaching helpt hij mensen hun doelen te bereiken. Marcel begeleidt in opdracht van bedrijven en particulieren.

Marcel begeleidt ons tijdens het wandelen en zal je door middel van op mindfulness gebaseerde oefeningen inspireren, confronteren en je soms uit je comfortzone halen, maar altijd met als doel je te helpen in je kracht te komen en jezelf te verrassen. Humor is daarbij een onmisbaar onderdeel. Stel je open voor een nieuwe ervaring en wandel mee. Meld je snel aan!

Voor de echte wandelliefhebbers is het een aanrader om na de workshop zelf of met elkaar nog een wandelroute te lopen, over deze optie ontvang je na inschrijving meer informatie.

Praktische informatie:

– Je wordt vanaf 09.30 uur ontvangen. Er zijn voldoende parkeerplaatsen bij de startlocatie.
– We wandelen gedeeltelijk door het bos en over onverharde paden. Trek makkelijke schoenen en een lange broek aan en neem iets om op te zitten (bijvoorbeeld een handdoek) en eventueel een flesje water mee.
– Consumpties zijn voor eigen rekening.
– Startlocatie: voor het Café.

________________________________________________________________________________________

DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ of kijk hier voor meer informatie. Of spreek eventmanager Annelies aan tijdens het event.

Wandelnatuurcoach.nl
Spreker