fbpx

Mindfulness bij sollicitaties

dinsdag
29 april
2014
09:30 - 12:00
Regardz locatie Eenhoorn
Barchman Wuytierslaan 2
3818 LH Amersfoort

De zoektocht naar een nieuwe baan brengt soms onzekerheid met zich mee. Zeker als het wat langer duurt en na een paar afwijzingen kun je de spanning gaan voelen. Dit Mindfulness event is erop gericht om je een aantal tips en oefeningen aan de hand te doen, die je kunnen helpen om bij verschillende situaties weer met een positive vibe naar huis te gaan.

We werken aan de hand van concrete voorbeelden uit de praktijk, zoals de spanning van een sollicitatiegesprek, het nabellen na een afwijzing en de start van de nieuwe week (maandagochtendblues).Wat je leert is je bewust te worden van spanningen en hoe je deze weer los kunt laten. Daarnaast besteden we ook aandacht aan het gevoel van onzekerheid, mogelijke oorzaken hiervan en wat je kunt doen om je zelfvertrouwen te versterken.

Er is mogelijkheid om een eigen casus in te brengen; stuur een mailtje naar simoneverlaancoaching@gmail.com  en omschrijf je vraag met een kort en zo concreet mogelijk voorbeeld.  Indien passend zal dit tijdens de workshop worden behandeld.

De groep bestaat uit maximaal 10 personen zodat er voor iedereen voldoende ruimte is om zijn/haar eigen ervaringen te kunnen delen. De koffie en thee is verzorgd.