fbpx
Workshop

Mindfulness bij sollicitaties

woensdag
14 augustus
2019
09:30 - 11:30
Restaurant De Jonge Haan
Schuin tegenover de Bibliotheek Hilversum
's-Gravelandseweg 62
1217 ET Hilversum

De zoektocht naar een nieuwe baan kan veel van je vragen. Zeker als het wat langer duurt en na een paar afwijzingen kun je de spanning gaan voelen. Ook kun je aan jezelf gaan twijfelen.

Deze workshop Mindfulness is erop gericht om je een aantal tips en oefeningen aan de hand te doen die je kunnen helpen om bij verschillende situaties om te gaan met stress en onzekerheid.

We werken aan de hand van concrete voorbeelden uit de praktijk, zoals de spanning van een sollicitatiegesprek, het nabellen na een afwijzing en de start van de nieuwe week (maandagochtendblues).

Wat je leert is je bewust te worden van spanningen en hoe je deze weer los kunt laten. Daarnaast besteden we ook aandacht aan het gevoel van onzekerheid, mogelijke oorzaken hiervan en wat je kunt doen om je zelfvertrouwen te versterken.

Er is mogelijkheid om een eigen casus in te brengen; stuur een mailtje naar info@wegnaarsucces.nl en omschrijf je vraag met een kort en zo concreet mogelijk voorbeeld. Indien passend zal dit tijdens de workshop worden behandeld.

Over de trainer
De workshop wordt gegeven door Simone Verlaan. Zij is een ervaren Carrière- en Sollicitatiecoach en heeft al veel mensen succesvol mogen begeleiden op weg naar een nieuwe baan. In het verleden heeft zij gewerkt als Mindfulnesscoach en ook deze kennis en ervaring zet zij met veel plezier bij de begeleiding van sollicitanten. Hierbij geniet ze nog steeds van de positieve effecten die hierbij met Mindfulness worden bereikt.

Praktische informatie:
– Inloop vanaf 9.00 uur
– Gratis parkeergelegenheid
– Koffie, thee, frisdrank onbeperkt voor 4,50 euro per persoon, contant gepast afrekenen.

_________________________________________________________________________________________

Deelname aan DeBroekriem is niet gratis. We vragen deelnemers echter niet om inschrijfgeld of contributie, maar om uitschrijfgeld. Dat is een vrijwillige donatie zodra jij een (tijdelijke en/of parttime) baan hebt gevonden. Wil je meer weten? Bekijk dan de video via deze link. 

SimoneVerlaanCoaching
Spreker