fbpx
Workshop

Mindful solliciteren

maandag
9 september
2019
13:30 - 16:00
ORO het Rijtven
De Dreef 13
5751 NS Deurne

Mindfulness
Solliciteren is best spannend en kan van tijd tot tijd stress opleveren. Zeker na een paar afwijzingen of als het wat langer duurt kun je te maken krijgen met spanningen. In deze interactieve workshop maak je kennis met Mindfulness en leer je hoe je dit kunt toepassen tijdens het solliciteren. Mindfulness is een effectieve training om stress te leren hanteren en te verminderen en meer in het hier en nu te zijn.

Marijn Scharten
De training wordt gegeven door Marijn Scharten van ‘Bij Marijn’. Ze is Mindfulness trainer en coach. Daarnaast werkt ze bij ORO, een organisatie die zorg en begeleiding biedt aan mensen met een verstandelijke beperking en kinderen met een ontwikkelachterstand. Ze is coördinator vrijwilligerswerk en verzorg onder meer trainingen op het gebied van Mindfulness voor medewerkers en cliënten, coacht teams en voert individuele coachgesprekken.

Kennismaken met ORO
Na afloop van de Mindfulnesstraining heb je de mogelijkheid om kennis te maken met ORO. Marijn neemt ons vanuit het prachtige terrein ‘Het Rijtven’, waar we te gast zijn, mee in het Puur Concept wat ORO hanteert. Ze kan je vertellen wat het met je doet om vrijwilligerswerk te doen en samen met iemand van recruitment zal ze vertellen welke mogelijkheden ORO te bieden heeft op werkgebied.

Praktische informatie:
– Ontvangst vanaf 13.00 uur
– Koffie en thee wordt aangeboden door ORO

_______________________________________________________________________________________

DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ of kijk hier voor meer informatie. Of spreek eventmanager Marga aan tijdens het event.

Event manager
Bij Marijn, coaching, meditatie en mindfulness
Spreker