fbpx
Workshop

Met Agile Scrum naar je nieuwe baan

vrijdag
6 september
2019
13:30 - 16:00
Rabobank Amstel en Vecht
Parktoren
Van Heuven Goedhartlaan 7
1181 LE Amstelveen

Agile, Scrum, Lean, Wat is dát?

Steeds vaker lees je dat bedrijven Agile werken, dat ze Scrummen of Lean zijn. Schrikken deze woorden in vacatureteksten je af? Klinkt het allemaal veel te ingewikkeld? Kom dan naar deze workshop van DeBroekriem.

Martine Cornet, Scrum Master/Agile Coach, laat je kennismaken met deze begrippen in een interactieve workshop, waarbij je dus ook gaat ervaren wat Scrum en Lean is. Natuurlijk komt er ook een stuk theorie aan bod, én leer je waarom als het je kan helpen je zelf ook Agile bent, ook in je zoektocht naar ander werk. Agile en Scrum kun je toepassen in het proces van het vinden van je nieuwe baan en wellicht is deze materie van belang in je nieuwe baan.

Dus wil jij gebruik maken van deze technieken en kennis hebben van de termen voor je sollicitatieproces, meld je dan snel aan, want vol = vol.

Praktische informatie:

– Parkeren kan in een van de publieke parkeergarages in en rondom het Stadshart (denk aan de Amstelveen Card waarmee je 2 uur gratis kunt parkeren in de parkeergarage Schouwburg).
– Je bent welkom vanaf 13:00 uur voor de inloop met koffie of thee (gratis) en om te netwerken.
– De workshop start om 13:30 uur en eindigt om 16:00 uur.

______________________________________________________________________________________

DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ of kijk hier voor meer informatie. Of spreek eventmanager Sandra aan tijdens het event.

Event manager
Spreker