fbpx

Meet-up

dinsdag
15 april
2014
11:00 - 13:00
Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45
5211 VD 's Hertogenbosch

Inspirerende workshops volgen? Pluk de dag activiteiten ondernemen met mede werkzoekenden?
Samen je sollicitatiegesprek oefenen? Of juist iemand naar je CV of brief laten kijken? Dat is wat we samen doen bij DeBroekriem.

Het idee van een Meet Up is dat we elkaar een beetje beter leren kennen onder het genot van een drankje en te peilen waar de Bossche werkzoekende behoefte aan heeft. Je herkent ons aan de broekriem die op tafel ligt. We hebben zelf diverse plukdedag-activiteiten in gedachten en ook inspirerende lezingen op het oog, maar de juiste locatie daarvoor nog niet. Heb je een locatie- tip, deel deze dan met ons. We gaan met een positief gevoel de deur uit.

Je kunt je cv en brief meenemen en aan Helen van de Paverd (mede-eventmanager, werkzoekende P&O adviseur) geven. Zij geeft je dan een terugkoppeling bij of na afloop van een volgende activiteit.

Iedereen die lid is van de LinkedIn-groep van DeBroekriem, is natuurlijk van harte welkom.

Interesse? Meld je dan nu aan!

Kun je  niet aanwezig zijn en ben je wel geïnteresseerd in DeBroekriem, we horen het graag van je via twitter (@Caths_lines of @Helenwerkt) of LinkedIn.

Woon je niet in ‘s-Hertogenbosch en ben je op zoek naar een sollicitatie-buddy? Meld je dan nu aan voor de LinkedIn-subgroep van DeBroekriem “DB-Sollicitatiebuddy en doe een oproep!