fbpx
Meet-up

Meet-up: Werk Wandeling

vrijdag
13 juli
2018
10:00 - 12:00
Beauforthuis Theater
Woudenbergseweg 70
3711 AB Austerlitz

Wil je met anderen uitwisselen over welke hulp jij nodig hebt of kunt bieden bij solliciteren?

Dat kan! Onder het genot van een heerlijke ontspannen wandeling door de bossen en heide van Nationaal Park De Utrechtse Heuvelrug, heb je alle tijd en rust om met collega-baanzoekers te kijken waar je elkaar kunt helpen. Heb je misschien een vraag over een specifieke branche of bepaald werk, of wil je iemand laten meedenken in het nagaan waar je goed in bent, of vind je het leuk om een sollicitatiegesprek voor te bereiden met iemand die jouw situatie herkent, kom dan naar deze meet-up.

De voorbereiding is heel eenvoudig: bepaal vooraf voor jezelf één of twee vragen die je graag beantwoord wilt zien. Voordat we het bos in gaan, kijken we wie bij wie aansluit om op zoek te gaan naar jouw antwoorden. Samen weten we heel veel, hebben we een schat aan ervaring en zo helpen we elkaar!

We starten bij Het Beauforthuis; een unieke en gezellige locatie van waaruit we de bossen in gaan. Hier komen we ook weer terug en kun je lunchen of nog wat drinken en napraten. Als het mooi weer is op het terras. Parkeren (gratis) kun je voor de deur.

NB eventuele drank en eten betaal je zelf.