fbpx
Meet-up

Meet-up: Wandeling Sonsbeekpark

donderdag
18 juli
2019
09:30 - 12:00
Molenplaats Sonsbeek
De Witte Molen
Zijpendaalseweg 24 a
6814 CL Arnhem

In deze wandeling wordt je letterlijk en figuurlijk uitgenodigd om stappen te zetten. Door open te staan en je te verplaatsen in de ander. Het antwoord heb je vaak al in je. Door met elkaar in gesprek te gaan, kun je dit antwoord vaak ook geven. Tijdens de wandeling staan we regelmatig even stil en natuurlijk is er ook alle ruimte om je ervaringen uit te wisselen. Na afloop is er alle gelegenheid om verder te praten bij een drankje. Meestappen? Geef je dan direct op!

Praktische informatie:

– Je wordt vanaf 9.15 uur ontvangen voor de locatie. Let op, de locatie is vanaf 10.00 uur open. We sluiten wel af bij de locatie met een drankje.
–¬†Parkeren kan aan de Zypendaalseweg, maar parkeerplaatsen zijn beperkt.
– We wandelen over onverharde paden. Trek makkelijke schoenen aan en neem eventueel een flesje water mee.
– Regen of geen regen, warm of heet de wandeling gaat door! De wandeling is ongeveer 4 km en consumpties zijn voor eigen rekening.

_______________________________________________________________________________________

Deelname aan DeBroekriem is niet gratis. We vragen deelnemers echter niet om inschrijfgeld of contributie, maar om uitschrijfgeld. Dat is een vrijwillige donatie zodra jij een (tijdelijke en/of parttime) baan hebt gevonden. Wil je meer weten? Bekijk dan de video via deze link. 

Event manager