fbpx
Meet-up

Meet up over Verlies van je werk

donderdag
6
februari
19:30 - 21:30
Wijkcentrum Westwijzer (Helmond-West)
Cortenbachstraat 70
5707 TJ Helmond

De impact van baanverlies wordt regelmatig onderschat. Dat je kan vastlopen in een rouwproces na het verlies van je baan is vaak onbekend. Dit kan gebeuren als je op een nare manier je baan bent kwijtgeraakt, maar ook als je bijvoorbeeld het gevoel hebt dat je je baan ‘bent’. Wie ben je dan nog zonder je baan?

Wil je meer weten over rouwen om baanverlies, hierover in gesprek gaan met elkaar en samen kijken wat nodig is? Dan ontmoeten we je graag tijdens deze bijeenkomst. Gespreksleider is Janske van Eersel.

We gaan met elkaar in gesprek in een kleine setting, max 15 deelnemers

Janske van Eersel verricht sinds 2015 onderzoek naar de impact van baanverlies, om meer zicht te krijgen hoe dit werkt, waarom sommige mensen vastlopen, welke interventies helpen, en wat er mogelijk is aan preventie. Dit doet zij in samenwerking met prof. dr. Toon Taris en prof. dr. Paul Boelen van de Universiteit Utrecht. Daarnaast begeleidt zij mensen die vastlopen na hun baanverlies, en verzorgt zij regelmatig workshops, presentaties en lezingen voor zowel ervaringsdeskundigen als professionals.

Praktische informatie:

– Inloop vanaf 19:00 uur.
– Drank is voor eigen rekening aan de bar verkrijgbaar.

________________________________________________________________________________________

DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ of kijk hier voor meer informatie. Of spreek eventmanager Ton aan tijdens het event.

Event manager
Janske van Eersel
Spreker