fbpx
Meet-up

Meet-up Online Personal Branding

dinsdag
17 april
2018
09:30 - 11:30
Café Brasserie De Restauratie
1e etage NS station Eindhoven
Stationsplein 23-01
5611 AC Eindhoven

Tijdens een meet-up helpen deelnemers uit de community van DeBroekriem elkaar. We profiteren van elkaars kennis en netwerk. Op deze manier breid jij je netwerk uit en kan een collega baanzoeker uitgroeien tot een sollicitatiebuddy.

Personal branding is jezelf als merk presenteren aan anderen. Het vinden van jouw kracht: wat jou uniek maakt en wat jou onderscheidt van anderen. Als je opgaat in de grijze massa kun je niet duidelijk maken waarom juist jij voor een bepaalde functie of klus geschikt bent. Voor jou zijn er honderd anderen, het is belangrijk je te onderscheiden.  Je laat je werkgever of klanten zien wie jij bent en waar jij voor staat.

Hoe vergroot je jouw online zichtbaarheid?

Op dinsdag 3 april heeft DeBroekriem een webinar ‘Online Personal Branding’ georganiseerd.
Wil jij na het volgen van dit webinar er écht mee aan de slag? Geef je dan snel op voor deze meet-up Online Personal Branding die wij naar aanleiding van het webinar organiseren.
Tijdens deze meet-up bespreken we het webinar. Samen met de andere deelnemers delen we de tips & trics, wat jouw doel wordt n.a.v. dit webinar, en welke acties jij gaat uitzetten om jouw online zichtbaarheid te vergroten en daarmee je zakelijke en persoonlijke doelen behalen.

Praktische informatie

Je bent vanaf 09.15 uur welkom in De Restauratie. We starten om 09.30 uur en eindigen uiterlijk om 12.00 uur. Koffie/thee en andere consumpties zijn voor eigen rekening. Vergeet niet pen en papier mee te nemen.

Voorwaarde is natuurlijk wel dat je het webinar van DeBroekriem hebt gevolgd (liefst live, maar mocht dat niet gelukt zijn, via de nakijk-link die je tot 1 dag voorafgaand aan deze meet-up bij de eventmanager kan opvragen).