fbpx
Meet-up

Meet-up: Netwerkwandeling

donderdag
29 augustus
2019
09:30 - 12:00
Café restaurant ’t Hoogspel
Bornsestraat 1
7495 VL Ambt Delden

Heb je zin om tijdens een mooie wandeling met andere baanzoekers kennis te maken en ervaringen uit te wisselen? Kom dan netwerken tijdens deze netwerkwandeling.

Gedurende een wandeling kom je op een gemakkelijke manier met anderen in gesprek. Doordat tijdens het wandelen je linker- en rechterhersenhelft samenwerken, komen meer ideeën naar boven en beklijft alles wat je bespreekt beter dan wanneer je niet in beweging bent. Verder is het natuurlijk heerlijk om buiten te zijn. Wandelen geeft rust en ruimte.

De eventmanager heeft werkvormen bedacht waar we gedurende de wandeling mee aan de slag gaan met als doel elkaar beter te leren kennen en te ontdekken wat een ander voor jou of jij voor een ander zou kunnen betekenen. Maar bovenal gaan we lekker wandelen.

Het verzamelpunt is locatie ’t Hoogspel, dichtbij Hengelo. Vanuit daar gaan we wandelen door een prachtig en afwisselend coulisselandschap van landgoed Twickel. Tijdens deze wandeling heb je alle tijd om ervaringen, tips en trucs uit te wisselen. Door het uitwisselen van ideeën en het ontvangen van feedback en tips, krijg je soms verrassende nieuwe inzichten waarmee je weer verder kunt.

Praktische informatie:

– We verzamelen om 9.30 uur bij de parkeerplaats van ’t Hoogspel. Zorg dat je op tijd bent zodat we op tijd kunnen vertrekken.
– Deze rondwandeling duurt ongeveer 2 uur en we lopen over verharde wegen en zandpaden, dus doe een paar stevige wandelschoenen aan en gemakkelijke kleding.
– Na de wandeling is er tijd om iets lekkers te drinken en/of te eten bij café/restaurant ’t Hoogspel.
– Consumpties zijn voor eigen rekening.
– Mocht het weer ons in de steek laten dan beginnen we met een heerlijk kopje koffie en een goed gesprek.

__________________________________________________________________________________________

DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ of kijk hier voor meer informatie. Of spreek eventmanager Marieke aan tijdens het event.