fbpx
Meet-up

Meet-up: netwerken

dinsdag
12 februari
2019
10:00 - 12:00
Rabobank Zaanstreek
Ingang SaenTower (waar ook het Easyhotel zit)
Ankersmidplein 2
1506 CK Zaandam

Het lijkt soms wel een toverwoord: “netwerken”. Het lijkt alsof iedereen dit doet en alsof je niet meer zonder een netwerk kunt. Dat netwerken nodig is, is één ding waar ongeveer iedereen het over eens is. Zeker als je weet dat meer dan 70% van de banen tegenwoordig vervuld worden via het netwerk!

Tijdens deze meet-up staat het netwerken centraal en helpen deelnemers uit de community van DeBroekriem elkaar. We profiteren van elkaars ervaring, kennis en netwerk en gaan samen aan de slag om succesvoller te solliciteren. Door middel van verschillende oefeningen en werkvormen breiden we ons netwerk uit en helpen we elkaar een stap verder.

Praktische informatie 
Inloop is vanaf 9.45 uur. Wij starten deze meet up om 10.00 uur en eindigen uiterlijk 12.00 uur. Koffie en thee zijn gratis verkrijgbaar.


DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ voor verdere informatie. Of spreek eventmanager Petra aan tijdens het event.

Event manager