fbpx
Meet-up

Meet-up: Nationale Werkbezoekdag

vrijdag
9 november
2018
13:00 - 15:00
Dynamo
Catharinaplein 21
5611 DE Eindhoven

Tijdens een meet-up helpen deelnemers uit de community van DeBroekriem elkaar. Tijdens een meet-up helpen deelnemers uit de community van DeBroekriem elkaar. We profiteren van elkaars kennis en netwerk. Op deze manier breid jij je netwerk uit en kan een collega baanzoeker uitgroeien tot een sollicitatiebuddy. Deze keer organiseren we een meet-up ter voorbereiding op de Nationale Werkbezoekdag die plaatsvindt op 21 november. Het doel van de Werkbezoekdag is een brug slaan tussen werkgevers en werkzoekende, vraag en aanbod bij elkaar brengen.

Hoe mooi is het om een mogelijk toekomstige werkgever direct te bezoeken? De Werkbezoekdag maakt dit mogelijk, direct contact met een voor jouw interessant bedrijf in de vorm van een netwerkgesprek.

Tegenwoordig hoor je veel dat alles draait om netwerken, veel mensen vinden zo een baan. Wat is een netwerkgesprek eigenlijk? Hoe kan ik als starter mijzelf ‘verkopen’ zonder werkervaring? Om antwoordt te krijgen op deze vragen en om je voor te bereiden op de Nationale Werkbezoekdag nodigen wij jou uit!

Je leert tijdens deze workshop welke kansen de Nationale Werkbezoekdag bied, hoe je social media kunt inzetten om je netwerk te vergroten, om je sterke kanten te belichten en hoe jij zorgt dat jij onthouden wordt na een netwerkgesprek.

Als deelnemer ga je samen aan de slag om waardoor je profiteert van elkaars ervaringen en verbeter jij zo je sollicitatie skills. Voorafgaand aan deze workshop is een inlooptijd van 15 minuten en achteraf is ook tijd ingepland om na te praten. Neem je cv mee.

Schrijf je snel in en leer meer over netwerken en de Nationale Werkbezoekdag!


DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Wordt ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ voor verdere informatie. Of spreek eventmanager Wilma aan tijdens het event.