Meet-up

Meet-up Kernkwadranten

woensdag
15 november
2017
10:00 - 12:00
SVB
Stationsstraat 112
1506 DK Zaandam

Tijdens een meet-up helpen deelnemers uit de community van DeBroekriem elkaar. We profiteren van elkaars ervaringen, kennis en netwerk en gaan we samen aan de slag om succesvoller te
solliciteren. Op deze manier breid jij je netwerk uit en kan een collega baanzoeker uitgroeien tot een sollicitatiebuddy.

Deze meet up staat in het teken van het Kernkwadranten model, dat is ontwikkeld door Daniel Ofman. Door het model krijg je inzicht in de kernkwaliteiten, uitdagingen, valkuilen en allergieën van jezelf en van anderen. Door middel van het maken van kernkwadranten krijg je inzicht in hoe deze vier aspecten met elkaar samenhangen en elkaar beïnvloeden. Het is een  veelgebruikte, heldere en toegankelijke methode die je ook kunt gebruiken in sollicitatiegesprekken.

Weet je je kernkwaliteiten met je uitdaging te verbinden, dan sta je in je kracht!

In deze meet-up kijken we naar jouw eigen kernkwadranten; Je scherpt ze aan tot ze je als een jasje passen; Je leert hoe je ze inzet tijdens een sollicitatiegesprek.

Het resultaat: meer inzicht in jezelf en een krachtig
antwoord op de vraag wat je sterke en minder sterken punten zijn.

Na aanmelding zie je hier onderaan het event theorie over het Kernkwadranten model. Neem dit alvast door zodat we een vlotte start kunnen maken bij de meet up.