fbpx
Meet-up

Meet-up: Curriculum Vitae

maandag
18 maart
2019
10:00 - 12:00
Seats2meet.com Strijp-S Eindhoven
Apparatenfabriek Torenallee 24
5617 BD Eindhoven

Je Curriculum Vitae is je visitekaartje!

In de afgelopen jaren is er veel veranderd m.b.t. solliciteren. Hoe hoort tegenwoordig een Curriculum Vitae uit te zien? Hoe bekijkt een recruiter je Curriculum Vitae? Wat zijn de do’s en don’ts? Hoe val je op? Hoe laat je je Curriculum Vitae goed aansluiten op een vacature?

Tijdens een meet-up helpen deelnemers uit de community van DeBroekriem elkaar. We profiteren van elkaars ervaringen, kennis en netwerk en gaan we samen aan de slag om succesvoller te solliciteren. Op deze manier breid jij je netwerk uit en kan een collega baanzoeker uitgroeien tot een sollicitatiebuddy. We starten de meet-up met een stukje theorie en vervolgens gaan we de Curriculum Vitae van elkaar bekijken en elkaar tips geven. Een praktische bijeenkomst waarin je veel tips gaat krijgen.

Ben je nieuwsgierig, meld je aan! En neem je Curriculum Vitae mee.

Praktische informatie

De inloop is vanaf 09.30 en we starten om 10.00 uur. Consumpties zijn voor eigen rekening. Parkeren kan in de parkeergarage Klokgebouw.


DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Wordt ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ voor verdere informatie, of spreek eventmanager Joyce aan tijdens het event.

Joyce van Bergen
Event manager