fbpx
Meet-up

Meet-up: (Meer) Succes met LinkedIn!

woensdag
12 december
2018
10:30 - 12:00
Desso House Oss
Molenweg 81A
5349AC Oss

Linkedin, een social media platform met eindeloze mogelijkheden. Veel mensen hebben een Linkedin profiel, maar zijn zich er niet van bewust wat Linkedin allemaal kan bieden. “Het is toch een online CV?”. In deze meet-up gaan we met elkaar het gesprek aan over hoe jij LinkedIn gebruikt en delen we onze successen en lessons learned.

Wil jij ook meer weten en leren over LinkedIn? Ivm beperkte beschikbaarheid is het slim om snel te beslissen of je bij ons aansluit op woensdag 12 december in Oss! De training zelf start om 10:30 uur en duurt ander half uur. Je bent vanaf 10:00 uur welkom bij de inloop en ook na afloop hebben we even de tijd na om te praten.

Wil jij ook meer weten en leren over LinkedIn? Er zijn beperkte plekken beschikbaar, dus meld je snel aan voor deze meet-up!

Praktische informatie
De meet-up zelf start om 10.30 uur en duurt anderhalf uur.


DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Wordt ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ voor verdere informatie. Of spreek eventmanager Esther aan tijdens het event.