fbpx
Partner event

Masterclass van AALTJE VINCENT

donderdag
24 april
2014
19:30 - 21:45
Hotel Lumen
Stadionplein 20
8025 CP Zwolle

Netwerkgroep Zwolle organiseert op 24 april het NETWERKCAFÉ met Masterclass van AALTJE VINCENT

Aaltje Vincent neemt u mee in de wereld van netwerken en het effectief inzetten van Social Media.

Netwerken nu en voor de rest van je leven.
– ontvang waardevolle inzichten en technieken om de kwaliteit van je netwerk te vergroten
– hoe Social Media effectief inzetten bij het netwerken

Investeren in je vakgerichte netwerk is voor nu en de rest van je werkleven noodzakelijk voor brood op de plank. Immers: de mensen die nu het werk doen dat jij wilt doen, weten het eerst dat er een nieuwe collega nodig is. Of omdat er een collega weggaat, en de vacature wordt weer ingevuld, of omdat er wegens drukte een ‘groei’-vacature is ontstaan. In contact blijven met vakgenoten verhoogt je zichtbaarheid voor als je een volgende stap wilt maken. Je vergroot daarmee je kansen om op het juiste moment uitgenodigd te worden voor een sollicitatiegesprek. En je vakkennis up-to-date houden versterkt je, en geeft je voor dit gesprek het broodnodige zelfvertrouwen.

Nieuw : “Het grote sollicitatiewerkboek” 
Aaltje presenteert haar nieuwste boek “Het grote sollicitatie werkboek”.
Solliciteren anno nu is een strijd op top niveau die u met vele anderen aangaat. Aaltje begeleidt u tijdens dit proces aan de hand van theorie, checklists, praktijkvoorbeelden, Social Media (o.a.LinkedIn en Twitter), valkuilen en tips uit haar jarenlange ervaring. Zij neemt u mee in praktische invuloefeningen en opdrachten, zodat u het werk vindt dat bij u past. Het werkboek wordt daarmee een uniek persoonlijk document, voor nu en de rest van u leven.

Aaltje Vincent is een ervaren loopbaanprofessional, toonaangevend expert in jobmarketing en het gebruik van social media voor nieuw werk. Aaltje is auteur van de bestsellers Jobmarketing 2.0, Werk vinden: zo pak je het aan, Solliciteren via LinkedIn, Werk vinden met social media en Het grote sollicitatiewerkboek. Zij coacht en traint werkzoekers en hun loopbaanprofessionals. Haar vakkennis deelt zij in masterclasses, blogs, artikelen in de pers en op radio en tv.

Donderdag 24 april, Bluefinger Lounge Hotel Lumen
Inloop vanaf: 19:30 uur
Interactieve masterclass: Aaltje Vincent 20:00 – 21:45 uur
Voor en er na is er voldoende gelegenheid om met elkaar in contact te komen.

Koffie en Thee € 2.00
Frisdrank € 2.00
Graag contant afrekenen.

Aaltje Vincent
Aaltje Vincent Company
Spreker