fbpx
Workshop

Maak kennis met de kracht van NLP

dinsdag
3 december
2019
13:30 - 16:30
Waterkracht
Ruys de Beerenbrouckstraat 106
7204 MN Zutphen

Op zoek naar een (andere) baan? Bewuste en onbewuste processen van communicatie spelen hierbij een belangrijke rol. Met behulp van NLP krijg je meer inzicht in denken, doen én voelen voor meer vat op je leven!

In de workshop ‘Maak kennis met de kracht van NLP’ laat Michelle Rambonnet je kennismaken met NLP. Dit staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren ook wel het herprogrammeren van je eigen communicatie genoemd. Hierdoor kun je je beter afstemmen op andere mensen in je omgeving. Het is een enorm krachtige methode om je persoonlijke ontwikkeling in een stroomversnelling te brengen omdat het je inzicht geeft in gedragspatronen die je door de jaren heen hebt ontwikkeld. Jouw actie resulteert in een bepaalde reactie en met simpele ingrepen en oefeningen kun je jouw inbreng aanpassen.

Je maakt kennis met de basistechnieken van NLP:
– Beter gebruik leren maken van je non-verbale communicatie
– Doorzien van de invloed van je gedachten op je eigen gesteldheid
– Oefenen in het aanleveren van ander gedrag
– Leren anticiperen op het gedrag van een ander persoon

Een paar uur is natuurlijk veel te kort om alle basistechnieken van NLP onder de knie te krijgen, maar na afloop van deze workshop heb je van Michelle (eigenaar van Mind Creation en professioneel certificerend NLP-opleider/trainer bij InnerQi) wel de nodige informatie, kennis en vaardigheden gekregen om je communicatie te verbeteren.

Wil jij meer uit jezelf halen? Schrijf je dan snel in!

Praktische informatie:
– Inloop vanaf 13.00 uur.
– Workshop 13.30 – 16.30 uur (tot 17.00 uur mogelijkheid netwerken).
– Koffie en thee voor eigen rekening.

________________________________________________________________________________________

DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ of kijk hier voor meer informatie. Of spreek eventmanager Anja aan tijdens het event.

Event manager
Mind Creation
Spreker