fbpx
Workshop

Maak impact met lichaamstaal

dinsdag
13 augustus
2019
09:30 - 12:00
Rabobank Amstel en Vecht
Parktoren
Van Heuven Goedhartlaan 7
1181 LE Amstelveen

Lichaamstaal van de ander en jezelf, daar gaat het om in deze workshop.

Kennis van lichaamstaal is belangrijk bij sollicitatiegesprekken om jezelf krachtig te presenteren waarbij je bewust bent van je eigen lichaamstaal en die van je gesprekspartner.

Een aantal vragen:

– Gaf Obama werkelijk zijn opponent McCain de vinger?
– Weet je wat jij kan zien in je ooghoeken?
– Is uw gesprekspartner verveeld of veinst hij slechts interesse?
– Is het waar dat mensen met hun voeten praten

Deze workshop gaat over non verbale communicatie om uiteindelijk non verbaal meesterschap te bereiken. Hierbij leer je hoe emoties kunt lezen van gezichten. Je observatievermogen wordt in kaart gebracht en verhoogd. In de workshop wordt interactief en co-creatief met elkaar gewerkt zodat er ruimte is voor vragen en inbreng van expertise. Aan het einde van de workshop heb je handvatten gekregen over je lichaamstaal en inzicht in je eigen lichaamstaal. Verder weet je waar je op kunt letten om jezelf met kennis over lichaamstaal een grotere impact te maken bij je volgende sollicitatiegesprek.

Praktische informatie: 

– Je bent welkom vanaf 9:00 uur voor de inloop met koffie of thee (gratis) en om te netwerken.
– De workshop start om 9:30 uur en eindigt om 12:00 uur.
– Parkeren kan niet bij het gebouw, maar in de openbare plekken (tegen betaling), in de QPark (tegen betaling) of in de wijk aan de andere kant van de Beneluxbaan (gratis).

_________________________________________________________________________________________

DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ of kijk hier voor meer informatie. Of spreek eventmanager Hans aan tijdens het event.

Hans Benne
Event manager
Oostvoorn Coaching
Spreker